top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBram Rosseau

Langer thuis blijven wonen met degelijke thuisverpleging

Bijgewerkt op: 1 feb. 2023

Te veel ouderen gaan te snel naar het rusthuis

Dat ouderen zorg nodig hebben volgens hun eigen behoeften is zeker een feit. Maar bij een enquête gehouden onder de leden van de CM kwam duidelijk naar voren: er gaan nog altijd te veel ouderen te snel naar een rusthuis. Ze hebben vaak de moed niet om thuis te blijven wonen, omdat ze bang zijn dat hen iets overkomt als ze alleen thuis zijn. Of ze willen bijvoorbeeld hun kinderen niet tot last zijn. Toch hoeft het niet zo te zijn. Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex te Genk is een groot voorstander van ouderen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten. Met degelijke thuisverpleging en geriatrie in samenwerking met de mantelzorg zorgt het team van Apex ervoor dat ouderen langer thuis kunnen blijven.


Wat mag u van Thuisverpleging Apex, actief in regio Genk, verwachten?

Hoe goed u ook zelf voor uw geliefde bejaarde wilt zorgen, er komt een moment dat het misschien te veel wordt. Doe dan een beroep op een gespecialiseerd team van thuisverplegers, zoals u bij Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex te Genk vindt. Denk bijvoorbeeld aan zorgen bij fysieke of mentale beperking, psychische stoornis of geriatrie. Ook op het domein van palliatieve zorgen en zorgen voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bent u in goede handen bij Bram Rosseau. Voor aangepaste verzorging bij poortkatheter, voor compressietherapie, stomazorg of wondzorg kunt u eveneens bij dit team terecht.

Hoe pakt u de organisatie van deze verzorging aan? U hoeft u geen zorgen te maken, bij Apex regelen wij alles voor u.

De verzorging gaat via een derdebetalersregeling; u hoeft zelf niets te betalen.

Er wordt in detail bekeken welke zorgen u of uw familielid nodig heeft.

Afhankelijk hiervan krijgt u één of meerdere specialisten toegewezen.

Er wordt samengewerkt met de mensen uit de directe omgeving van de patiënt. De patiënt staat altijd centraal In al deze besprekingen en praktische regelingen staat de patiënt altijd centraal.

Het geluk van de patiënt en de zelfredzaamheid wordt nooit uit het oog verloren. Zolang de persoon de wil toont om thuis te blijven, doen wij er alles voor om dit te realiseren.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page