top of page

Thuisverpleging Apex Genk, zorgkundige in de thuisverpleging voor alle mentale of fysieke strubbelingen

Thuiszorg is niet alleen iets van oudere patiënten. Bijna iedereen komt in zijn leven in contact met thuisverpleging. Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex staat hen allemaal bij.

Doelgroep

THUISVERPLEGING BIJ FYSIEKE BEPERKING

Fysieke beperkingen kunnen talloze oorzaken hebben. Zij kunnen aangeboren zijn of het gevolg zijn van een ziekte of ongeval. Het kan bijvoorbeeld gaan om revaliderende sporters, personen die herstellen na een zware medische ingreep of rolstoelgebruikers met een aangeboren afwijking.

Stuk voor stuk hebben ze andere medische noden. En in elk geval biedt Thuisverpleging Apex de nodige zorgen.

THUISZORG VOOR MENTALE BEPERKING OF PSYCHISCHE STOORNIS

Mensen die kampen met een psychische stoornis of mentale beperking zijn soms permanent of tijdelijk niet capabel om voor zichzelf te zorgen. Zij hebben nood aan een helpende hand en een luisterend oor. Bram maakt steeds tijd voor hen vrij, want hij weet als geen ander dat deze groep extra kwetsbaar is.

GERIATRIE

Het is niet omdat u ouder wordt dat u de vertrouwde omgeving zomaar hoeft te verlaten. Levenslang wonen zit in de lift en Bram ondersteunt u graag. Zo kunt u zelfstandig blijven wonen zonder aan levenskwaliteit in te boeten. Van het aan- en uitkleden en hygiënische zorg tot medische hulp: Bram komt graag bij u langs. Graag meer info over geriatrie? Neem gerust contact op!

PALLIATIEVE ZORG

Niemand neemt graag afscheid. En vooraleer dat moment er is, brengen patiënten graag nog tijd door in de eigen thuisomgeving. Bram begrijpt dit. Bij palliatieve thuiszorg wordt de laatste periode zo aangenaam mogelijk gemaakt, zowel voor de patiënt als voor de naaste familie. Pijnreductie staat hierbij centraal, maar Bram slaat ook graag even een babbeltje. Weten dat de familie er niet alleen voor hoeft te staan, kan nu eenmaal het verschil betekenen.

THUISZORG BIJ EEN NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL (NAH)

Mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of NAH hebben vaak, zeker in het begin van hun revalidatie, behoefte aan thuishulp. Het gaat om een bijzondere vorm van thuisverpleging. Gelukkig heeft Bram van Thuisverpleging Apex de nodige ervaring om de beste zorgen toe te dienen.

Thuisverpleging Bram Rosseau

BENT U ZELF OP ZOEK NAAR DE JUISTE THUISZORG? NEEM CONTACT OP MET THUISVERPLEGING APEX EN LEG VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VAST.

bottom of page