top of page

Thuisverpleging Apex: comfortabele thuiszorg in regio Genk (Limburg)

Als hulpbehoevend patiënt ziet u graag steeds dezelfde gezichten om u uw dagelijkse zorgen toe te dienen. Dit schept een vertrouwensband tussen patiënt en verzorger en bovendien hoeft u niet steeds opnieuw uw situatie toe te lichten. Dat beperkt het risico op medische fouten of misverstanden en vergroot de kwaliteit van de toegediende zorg.

Thuisverpleging Genk

STEEDS EEN VERTROUWENSPERSOON

De zelfstandige thuisverpleger te Genk, Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex, maakt steeds duidelijke afspraken. Daarom krijgt u bij Thuisverpleging Apex altijd een vertrouwenspersoon toegewezen. Uw vertrouwenspersoon is perfect op de hoogte van uw medisch dossier en kent uw wensen door en door.

Hij maakt ook graag kennis met uw familie, opdat ook zij met een gerust hart kunnen slapen. Voor elke patiënt wordt er een uitgebreid dossier opgemaakt waarin alle noden en wensen nauwgezet worden bijgehouden. Bovendien werkt Bram steeds in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat voelt net zo fijn aan.

ZELFSTANDIGE THUISVERPLEGER GENK

Als patiënt is het prettig om de nodige zorgen thuis toegediend te krijgen en zich niet zelf steeds te moeten verplaatsen. Zeker wanneer dat niet langer eenvoudig is. Dat kan verschillende redenen hebben. Denk maar aan de nazorg na ziekenhuisopname (operatie of ongeval). Maar denk ook aan ouderen die minder goed te been zijn of in een rolstoel gekluisterd zitten. Bram Rosseau, uw thuisverpleegkundige te Genk, is dan ook uw geschikte partner. Ook in de ruime omgeving rond Houthalen, Helchteren, Zolder en Zonhoven doet u beroep op zijn professionele hulp. Zo krijgt u steeds de juiste zorgen toegediend en dit in uw eigen sofa of bed.

zelfstandig thuisverpleegkundige, Thuisverpleging Apex, regio Genk
Thuisverpleging Bram Rosseau

ZOEKT U EEN ZELFSTANDIGE THUISVERPLEGER IN GENK? NEEM DAN SNEL CONTACT OP MET BRAM ROSSEAU VAN THUISVERPLEGING APEX!

bottom of page